Javio se Brašanac iz Portugalije: Sve je u redu, dobro sam, potpisujem ugovor

Izvor: Telegraf.rs, 24.Avg.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javio se Brašanac iz Portugalije: Sve je u redu, dobro sam, potpisujem ugovor

Vezni igrač Partizana Darko Brašanac prošao je lekarske testove i potpisaće ugovor u toku dana, potvrdio je sam igrač koji se oglasio nedugo pošto su lokalni mediji u Gimaraešu objavili (dez)informaciju da nije prošao lekarske preglede i da neće potpisati ugovor sa Vitorijom.

Navodno, lekari su tokom pregleda našli nešto što ih je zabrinulo, objavili su tamošnji mediji.

Ta vest zabrinula je porodicu igrača koja ga je odmah kontaktirala i dobila odgovor iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prve ruke: sve je u redu!

Nedugo posle toga i iz fudbalskog kluba Partizan stigli su demanti informacija iz Portugalije.

- Svi testovi su dobri, ostale su sitnice do potpisivanja ugovora - navodi se u cirkularnoj poruci koja je medijima prosleđena iz Humske.

Dakle, Brašanac će, ukoliko ne bude novog obrta, potpisati za Vitoriju Gimaraeš i time obezbediti Partizanu milion evra na ime transfera.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.