Jalov Partizan: Nula u Humskoj, Stojković junak

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jalov Partizan: Nula u Humskoj, Stojković junak

Crno-beli su razočarali u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope. U tmurnoj atmosferi praznih tribina u Humskoj (bilo samo 100 navijača gostujuće ekipe), Partizan i Videoton odigrli su meč bez golova.

Za razliku od mečeva sa Olimpijakosom u prethodnoj rundi, kada je četa Miroslava Đukića igrala ofanzivno, sada se strateg "parnog valjka" odlučio za oprezniju taktiku. Jalovo je tokom svih 90 minuta delovao Partizan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nije bilo prilike, opasnosti pred golom mađarskog vicešampiona. Jedino vredno pomena je šut Vulićevića u 35. minutu i poništen gol Uroša Đurđevića u 69. minutu. Sudija je procenio da je pre toga napadač srpskog šampiona povukao štopera Videotona.

S druge strane, Marko Nikolić je postavio bedem na sredini terena. Gosti su pretili iz kontri, a najbolju šansu na utakmici propustio je Patkai, koji je u trećem minutu sudijske nadoknade, posle sjajane asistencije Danka Lazovića, šutirao sa desetak metara, ali je povratnik u redove šampiona Vladimir Stojković sjajno reagovao i spasio svoj tim poraza.

Crno-beli nisu bez šansi u revanšu. Mađarski vicešampion je malo toga pokazao i sigurno nije nemoguća misija za crno-bele. Zbog povrede nisu igrali Kosović i Everton, što se odrazilo na igru na sredini terena. Nije bilo upotrebljivih lopti za Tavambu i Đurđevića.

Za sedam dana - sledi odluka!

PROČITAJTE TOK MEČA!

90+3. minut - Stojković je spasio Partizan u posednjim trenucima susreta.

69. minut - Đurđević je postigao gol, ali je poništen jer je pre toga napadač Partizana napravio prekršaj. Dražao je za dres štopera gostiju iz Mađarske.

48. minut - Partizan žustriji u nastavku, inicijativa čete Miroslava Đukića.

#VestiUzivo Počelo je drugo poluvreme u Beogradu #parvid pic.twitter.com/lJ9a5TYtNB

45+3. minut  Završeno je očajno prvo poluvreme. Bez prilika, oprezna igra na obe strane.

35. minut - Kapiten Vulićević je pokušao iskosa sa desne strane, ali je golman gostiju Kovačik odbio loptu u korner.

25. minut - Bez tempa, bez šansi, bez udaraca, dosadan fudbal u Humskoj, prava uspavanka.

#VestiUzivo Tribine su prazne a novinarske lože pune #EuropaLeague @FKPartizanBG @VideotonFC pic.twitter.com/aA8cZU0KWy— Vesti OnLine (@VestiOnLine) 17. август 2017.

1. minut - Utakmica je počela.

#VestiUzivo Igrači izlaze na teren, u pozadini navijači @fcvideoton #EuropaLeague @FKPartizanBG pic.twitter.com/pvxTOkMCT1

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić, Jevtović, Radin, Janković, Suma, Tavamba, Đurđević.

VIDEOTON: Kovačik, Nego, Juhaš, Fiola, Stopira, Patkaj, Hadžić, Solnoki, Lazović, Henti, Šćepović.

#VestiUzivo Ovako izgleda predstavljanje ekipa kad nema publike #parvid #EuropaLeague @FKPartizanBG @VideotonFC pic.twitter.com/PeIdSf5Azd

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.