Izvor: HotSport.rs, 01.Mar.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUSUF NURKIĆ: Dolazim u Partizan!

Startni NBA centar ekipe Denver Nagets, reprezentativac Bosne i Hercegovine, Jusuf Nurkić, poručio da je mu je san da zaigra za ekipu Partizana.Kao što je dobro poznato, prošlosezonski centar Cedevite vatreni je navijač beogradskog Partizana. Sadašnji saigrač bivšeg kapitena crno-belih Žofrija Lovernja, Jusuf Nurkić, obećao je da će jednog dana zaigrati za cnro-beli klub.
- Pratim Partizan, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << naravno. Nažalost, Partizan prolazi kroz težak period. Odavno to više nije samo sport. Ali, uz takvu publiku koju Partizan ima, teško je propasti i siguran sam da će i Partizan biti onaj stari. Verujem da samo na osnovu navijača zaslužuje pozivnicu u Evroligu. Verujem da je to najvernija publika na Balkanu, a i šire. I nakon što sam s Cedevitom pobedio Partizan, nadao sam se da će dobiti pozivnicu. Jer stvarno bez Partizana, Evroliga nije ista – poručio je Nurkić u razogovru za Blic.
On je dodao da je uveren da će jednog dana zaigrati za najtrofejniji srpski košarkaški kolektiv.
- Verujem da ću jednog dana i doći u Partizan. Ali, pre toga sam siguran da ću se vratiti u Zadar i to u najboljim godinama, jer to je moj klub, oni su mi dali najviše. Obećao sam mojim Zadranima. I s nestrpljenjem čekam taj dan. Jer bez tog kluba, bez tog grada i tih ljudi, ni moja karijera ne bi bila ovakva kakva je trenutno. Ali, kažem vam da verujem da ću jednog dana doći Partizan, bar zbog te publike”, podvukao je Nurkić.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.