Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUBILARAC: Saša Ilić ispisao još jednu stranicu Partizanove istorije (VIDEO)

Kapiten Partizana Saša Ilić odavno je postao klupska legenda, igrač cije se ime sa poštovanjem izgovara, kako u Partizanu, tako i u srpskom fudbalu.
Sinoć je Ilić ulaskom na teren u 83. minutu meča protiv Steaue ubeležio i svoj 100. nastup u evropskim kupovima u crno-belom dresu, čime je postao apsolutni rekorder medu igračima koji su u 70 godina dugoj istoriji kluba oblačili crno-beli dres.
Ilić je za Partizan debitovao sada već davnog 23. jula 1997. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u meču protiv tadašnje Kroacije (današnji Dinamo iz Zagreba) i u svom prvom meču asistirao je Draganu Isailoviću za jedini gol na meču odigranom u Humskoj.

(Izvor: Youtube/Milan Milenko)

(Izvor: Youtube/Partizan Belgrade)
I dok kontraverzni gazda Steaue Điđi Bekali tvrdi da je njegov tim bolji od Partizanovog iz crno-belog tabora poručuju da je sve u njihovim rukama.
The post JUBILARAC: Saša Ilić ispisao još jednu stranicu Partizanove istorije (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekorder za sva vremena! Saša Ilić 100 puta vodio crno-bele po Evropi: Još samo da Mesi dođe u Beograd (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2015

Legendarni kapiten Partizana u Bukureštu odigrao meč koji će ostati zauvek upisan u istoriji kluba iz Humske 1..Da se pamti i prepričava. Saša Ilić (37) je opet zakoračio u istoriju. Legendarni kapiten Partizana vodi u nekoliko statističkih kategorija u Humskoj 1, a protiv Steaue u Bukureštu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Saša Ilić " 100!

Izvor: B92, 30.Jul.2015

Kapiten Partizana Saša Ilić proslavio je u Bukureštu veliki jubilej, odigrao je 100. evropski meč u crno-belom dresu...Živa legenda kluba iz Humske debitovao je za Partizan u Evropi 23. jula 1997. godine u pobedi nad zagrebačkim Dinamom (tadašnja Kroacija)...Debitovao je na savršen način, asistirao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.