JOŠ NE TRENIRA: Mačvan propušta i Laktaše

Izvor: HotSport.rs, 31.Okt.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ NE TRENIRA: Mačvan propušta i Laktaše

Krilni igrač Partizana Milan Mačvan će zbog povrede propustiti i meč protiv Igokee u Laktašima.Podsetimo, Mačvan je odigrao samo jednu utakmicu po povratku među crno-bele, kada je povredio zadnju ložu, pa pauzira već desetak dana.

- Od ponedeljka počinje da trenira. Ostali su u redu. Priključuje se treninzima, a sigurno će najmanje još sedam dana biti van. I posle toga neće biti odmah u punom trenažnom procesu – rekao je trener Partizana Duško Vujošević.
Partizan u nedelju gostuje Igokei (19h), u šestom kolu ABA lige, a crno-beli su u prethodnih pet ostvarili samo jednu pobedu.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ibrahimović još nije spreman

Izvor: B92, 31.Okt.2014

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan rekao je da se Zlatan Ibrahimović oporavlja, ali da još uvek nije spreman za povratak na teren...Ibrahimović je poslednji meč odigrao 12. oktobra za Švedsku u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a za PSŽ 21. septembra..."Ibrahimović je mnogo bolje, ali nedovoljno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.