Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2017, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ PARTIZANA: Čanak napustio crno-bele i preuzeo drugi domaći tim

Doskorašnji pomoćnik Aleksandra Džikića u Partizanu, Nenad Čanak, biće sledeće sezone šef stručnog štaba Spartaka, objavio je klub iz Subotice.
Košarkaški klub Spartak u novu sezonu ulazi sa novim šefom stručnog štaba. Novi trener Subotičana je Nenad Čanak koji se kao košarkaš afirmisao u Spartaku. On je za ovaj klub igrao od 1995. do 1999. godine, pre nego što je prešao u Partizan
Prethodna >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sezona je bila vrlo uspešna i ponosni smo na sve članove tima i kluba koji su doprineli velikim uspesima košarke u Subotici. Košarkaški klub Spartak sa zadovoljstvom obaveštava da je novi šef struke za sezonu 2017/2018 proslavljeni bivši košarkaš Nenad Čanak. Tim će i u sezoni 2017/2018 učestvovati u Košarkaškoj ligi Srbije i maksimalno biti posvećen kvalitetnom i marljivom radu da bi svojoj publici obezbedili uživanje u vrhunskoj košarci u svom gradu – navodi se u saopštenju Spartaka.
Čanak je trenersku karijeru  počeo kao trener juniora Mege, a potom je bio pomoćnik Dejana Milojevića u prvom timu. U februaru 2016. godine na poziv Aleksandra Džikića došao je u Partizan, a prošle sezone je na nekoliko mečeva samostalno vodio crno-bele.
The post JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ PARTIZANA: Čanak napustio crno-bele i preuzeo drugi domaći tim appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.