Izvor: Danas, 04.Avg.2015, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgubljen kredibilitet

Kako sada stvari stoji, Duško Vujošević će na početku priprema Partizana za novu sezonu imati jedva desetak košarkaša na raspolaganju. Po "receptu" iz nekoliko ranijih sezona, pola tima iz prošle takmičarske godine je, pritisnuto besparicom i ponudama drugih klubova, otišlo iz Humske, a novca za pojačanja niotkuda.

Skupština treba da omogući rad kluba u minimalnim uslovima. Na primer, mi smo pregovarali sa Nikolom Ivanovićem, čiji je menadžer Miodrag Miško >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Ražnatović. On je na kraju za tri puta manje novca otišao u Mega Leks, čiji je Ražnatović vlasnik. On je i menadžer Milenka Tepića i zna da je Tepić prošle sezone od 10 plata primio jednu. Normalno, to igrači kada čuju, nije im svejedno - ne beži trofejni stručnjak od suštinskog objašnjenja nikakvog prometa u aktuelnom prelaznom roku.

Osvajač "hrpe" domaćih i regionalnih trofeja, pod čijim nadzorom su mnogi talenti izrasli u velike igrače, svestan je dalekosežnih posledica stanja, koje nikako da se promeni nabolje.

- Izgubio se kredibilitet da se čeka novac, a to je prvo što treba da se izgradi. Inercija je uzela negativan tok. Nismo do kraja iskoristili kada su stvari bile pozitivne, a sada su otišle u drugom smeru. Partizan je ogromna tradicija, navijači imaju ogromnu vrednost i osvešćeni su i znaju zašto se dešavaju određene stvari. Moramo u teškoj situaciji, kada svako pokazuje svoje pravo lice, da izdržimo - ne predaje se Vujošević.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.