Iz minuta u minut: Partizan - Bešiktaš 0:4!

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz minuta u minut: Partizan - Bešiktaš 0:4!

Fudbaleri Partizana i Bešiktaša od 21.05 igraju meč trećeg kola Lige Evrope u grupi C, iako je kiša pretila da odloži utakmicu, a sva zbivanja sa i oko terena u Humskoj možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo.

Fudbaleri Partizana pretrpeli su težak poraz na svom terenu u trećem kolu C grupe Lige Evrope, pošto su izgubili od Bešiktaša sa ubedljivih 0:4.

Do kraja meča ostalo je još samo tri minuta koliko je sudija Macoleni odlučio da nadoknadi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izgubljeno vreme, najviše zbog svih šest izvršenih izmena.

Toliko je ostalo Partizanu da dođe bar do počasnog pogotka...

Totenhem nema milosti prema Asterasu, već je devet minuta pre praka poveo sa 5:0 i to trećim golom Harija Kejna.

Pokušao je Bešiktaš da dođe do petarde kada je rezervista Tosun iz slobodnjaka sa 30 metara prebacio živi zid i gađao donji desni ugao, lopta je nezgodno odskočila, ali je Lukač uspeo da je krajnjim naporom izbaci u korner.

Isti rezultat osvanuo je i na semaforu na Vajt Hart Lejnu, gde se igra drugi meč ove grupe C, a Totenhem je osigurao pobedu nad Asterasom.

Najpre je Erik Lamela drugim golom u 66. minutu uvećao prednost, a onda je 10 minuta kasnije Kejn takođe drugi put zatresao mrežu gostiju iz Grčke.

Za razliku od nekih prethodnih mečeva, pesma navijača Partizana ne prestaje, nema mesta zvižducima, već sve vreme bodre svoje fudbalere i pored izvesno ubedljivog poraza, što je za svaku pohvalu.

Druga izmena Slavena Bilića izgleda ovako: Cenk Tosun je ušao umesto Dembe Ba, koji je otišao pravo u svlačionicu, a ne na klupu.

I poslednju izmenu napravio je Marko Nikolić, pa je umesto Živkovića ubacio Petra Grbića.

Ne predaju su crno-beli iako gube sa 0:4, već su krenuli da se pomere sa nule, pa je mladi Stevanović odlično centrirao sa desnog boka i pronašao Markovića, a on je sa druge stative glavom šutirao pravo u Zengina.

I trener gostiju Slaven Bilić napravio je prvu izmenu, pa je umesto Gokana Torea, možda i najboljeg večeras, uveo Kerima Kojunlua.

Trener Partizana Marko Nikolić odlučio je da po isteku sat vremena napravi dvostruku izmenu i za predstojeće domaće okršaje odmori Drinčića i Lazovića, a na teren je poslao Sašu Markovića i Nikolu Ninkovića.

Crno-belima preti prava katastrofa, jer su za tri minuta primili dva gola i od 54. minuta gube sa 0:4 od Bešiktaša, koji već može da počne sa slavljem u Humskoj.

Demba Ba je odlično izbacio Gokana Torea, a on je bez problema umakao Stankoviću i Ćirkoviću, čija je još jedna loša reakcija omogućila krilnom napadaču gostiju da pogodi donji levi ugao i svoju sjajnu partiju kruniše golom.

Samo šest minuta igre u nastavku bilo je potrebno igračima Bešiktaša da i treći put zatresu mrežu Milana Lukača, a najveću krivicu za ovaj pogodak snosi kompletna odbrana crno-belih.

Akcija je tekla po levoj strani Gokan Tore je pronašao Ozjakupa koji je ostao sam u visini penala, pa mu nije bilo teško da kazni početničku reakciju Ćirkovića i Stankovića - 0:3.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.