Ivan Tomić trener Teleoptika, čeka šansu u Partizanu

Izvor: Blic, 13.Okt.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Tomić trener Teleoptika, čeka šansu u Partizanu

Bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Ivan Tomić, iako je figurirao kao rešenje za mesto sportskog direktora crno-belih, postavljen je na mesto trenera Teleoptika.

Doskorašnji trener "optičara" Igor Spasić je smenjen i na njegovo mesto je došao mladi i talentovani stručnjak.

To govori i da je Tomić projektovan da u bližoj budućnosti sedne i na klupu Partizana.

On je nedavno dobio poziv da opet preuzme funkciju u pravi kluba, ali je rešio da se posveti trenerskoj karijeri i sedne na klupu filijale crno-belih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Spremanje za preuzimanje prvog tima: Partizan postavio Ivana Tomića na klupu Teleoptika

Izvor: MozzartSport.com, 13.Okt.2015

Ljubiša Tumbaković i Dragan Ćirić još po dolasku nove Uprave u Humskoj predlagali su Tomića kao naslednika tadašnjeg šefa struke Marko Nikolića, koji je kasnije ipak smenjen, a na njegovu poziciju postavljen Zoran Milinković i doveo tim do šampionske titule..Selektor mlađe omladinske selekcije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.