Iliev: Neca Mihajlović može samo u Čuku! Nek daju 10.000.000 i nek ga vode

Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev: Neca Mihajlović može samo u Čuku! Nek daju 10.000.000 i nek ga vode

Sportski direktor Partizana dobro raspoložen za prepucavanje sa kolegama sa Banovog brda

U startu je zvučalo prilično nelogično - da Čukarički otme Partizanu verovatno najboljeg igrača ovog proleća? Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev stoga sa podsmehom komentariše informacije o interesovanju Čuke za Nemanju Mihajlovića.

"Je l’ stigla ta ponuda u klub? Ja je nisam video. Ali pošto je Čukarički veliki evropski klub i čitam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je njihov vlasnik bogat čovek onda je cena za Nemanju Mihajlovića 10.000.000 evra. Ako uplate taj novac na naš račun, njihov je, mogu da ga vode", kao iz topa odgovara Iliev.

Znači li to da će i bilo koji drugi klub morati da toliko duboko zavuče ruku u džep?

"Ne, to je cena samo za Čukarički. U inostranstvo ne može. I sigurno neće otići iz Partizana u predstojećem prelaznom roku, jer imamo jasnu viziju šta Neca može da nam donese najpre igrački, a potom kad za to dođe vreme i finansijski".

Osvrnuo se Iliev i na zimsku promociju 20-godišnjeg krilnog fudbalera kada je začudio mnogo rekavši da je upravo Mihajlović najveća bomba Partizanovog zimskog prelaznog roka. I tada je morao da pojedine novinare zapita: "Šta? Ne verujete?".

"Čudim se što su mi se svi smejali i vrteli glavom kad sam zimus predstavljao Nemanju Mihajlovića. Pričali su tada da je Ivica Iliev lud, a pokazalo se kakav je igrač došao kod nas. Daće Boga da vas opet zasmejavam ako ostanem na ovoj funkciji. Krivo mi je samo što je okruženje u Srbiji i u društvu generalno takvo da se ljudima ne veruje ma šta govorili i radili, ali dobro", zaključio je Iliev.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.