Iliev: Mihajlović može samo u Čukarički!

Izvor: Mondo, 22.Apr.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev: Mihajlović može samo u Čukarički!

Partizan odredio cenu za Nemanju Mihajlovića. "Ako Čukarički ima 10 miliona evra, neka nam uplati i njihov je", kaže u svom stilu sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

Foto: MN Press

Čukarički je uzburkao domaću fudbalsku javnost najavom da bi u letnjem prelaznom mogao da krene "u lov" na perspektivnog fudbalera Partizana Nemanju Mihajlovića.

"Trener Milan Lešnjak jeste rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gazdi kluba Draganu Obradoviću da želi Mihajlovića u svom timu, odnosno takav tip igrača. E sad, da li ćemo poslati ponudu ili nećemo... videćemo", rekao je pre dva dana za MONDO sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Kada se pojavila informacija o toj potencijalnoj "transfer-bombi", iz Partizana su reagovali ovim rečima: "Besmisleno je da uopšte pričamo o tome" (izjava direktora Miloša Vazure) i "to je u domenu naučne-fantastike" (trener Ivan Tomić).

Na taj komentar, sportski direktor Čukaričkog Matijašević je uzvratio: "Mnogo toga u životu je naučna-fantastika, ali se nešto ipak i ostvari. Bila je naučna fantastika da prošle godine uzmemo Kup Srbije baš protiv Partizana, pa se to desilo".

Red je došao na sportskog direktora Partizana Ivicu Ilieva, koji je u svom stilu i ironično prokomentarisao želju Čukaričkog:

"Čukarički je veliki evropski klub i njegov vlasnik je bogat čovek. Čitam u štampi da Čukarički najbolje finansijski stoji u Srbiji. Cena za Nemanju Mihajlovića je 10 miliona evra i ako to uplate - njihov je".

Nastavio je Iliev u istom tonu:

"Mihajlović ne može nigde drugde, ni u inostranstvo. Može samo u Čukarički, naravno ako uplate tih 10 miliona evra".

Potom je dodao:

"Da, odlazaka će biti, neophodno je da prodamo dva, tri igrača da bismo živeli, ali Mihajlovića sigurno ne. On ne može da ide. Imamo plan šta on još sve treba da donese Partizanu".

Iliev je primetio još jednu stvar:

"Kada sam pominjao Necu MIhajlovića i govorio da je vanserijski talenat, svi su mi se smejali. Sad svi pričaju o Mihajloviću i videlo se da sam u pravu. Ništa, nastaviću da vam nasmejavam i dalje, dokle god ne poverujete u ono što pričam".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Iliev: Neca Mihajlović može samo u Čuku! Nek daju 10.000.000 i nek ga vode

Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2016

Sportski direktor Partizana dobro raspoložen za prepucavanje sa kolegama sa Banovog brda..U startu je zvučalo prilično nelogično - da Čukarički otme Partizanu verovatno najboljeg igrača ovog proleća? Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev stoga sa podsmehom komentariše informacije o interesovanju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.