Ilić: I dalje smo autsajderi

Izvor: Mondo, 18.Sep.2014, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: I dalje smo autsajderi

Kapiten Partizana zadovoljan bodom iz duela sa jednom od najboljih engleskih ekipa, mada je "moglo i više".

Partizan - Totenhem 0:0!

Rezultat koji bi pre utakmice "potpisali" svi u crno-belom taboru, ali kojim posle 90 minuta fudbala mogu da budu zadovoljniji renomirani gosti, premda su, takoreći, odmah po polasku sa centra pogodili prečku, preko Harija Kejna.

Međutim, u nastavku Totenhem nije imao nijedan šut u okvir gola, dok su crno-beli igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dobro, ali ispoljili staru boljku srpskog fudbala - manjak konkretnosti kada treba direktno ugroziti protivnikovu mrežu.

Ipak, ostati neporažen protiv tako slavnog kluba, makar on nastupio bez nekoliko ključnih igrača, jeste veliki uspeh.

"Zadovoljan sam našim izdanjem. Bili smo ravnopravan rival, a u pojedinim delovima meča i bolji. Imali smo dve-tri dobre situacije i uz malo sreće mogli smo da postignemo više", rekao je novinarima Saša Ilić.

Prekaljeni vezni fudbaler kaže da je osvojen "veliki bod" i da to pred naredne utakmice treba da posluži kao motiv, ali i kao poziv na oprez.

"Partizan je pokazao da može, ali sa druge strane, ne treba sada da se uzdižemo, jer smo i dalje autsajderi ove grupe. Jasno je da ne možemo da budemo nezadovoljni posle 'egal' igre sa Totenhemom".

Petar Grbić takođe smatra da je osvojen "veliki bod, u pametnoj igri".

"Nismo srljali. Ovo nam je jedna od najboljih utakmica. Totenhem nas je malo potcenio, a videlo se da nije bauk. Rekli smo da nećemo da budemo samo učesnici Lige Evrope. Treba da nastavimo ovako pametno", poručio je crnogorski krilni igrač.

Partizan kroz 14 dana gostuje grčkom Asteras Tripolisu, koji je u gostima izvukao remi protiv Bešiktaša - 1:1.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Saša Ilić: I dalje smo autsajderi

Izvor: Mondo, 18.Sep.2014

Kapiten Partizana zadovoljan bodom iz duela sa jednom od najboljih engleskih ekipa, mada je "moglo i više".

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.