Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2015, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVOR TVRDI: Amerikanac postigao dogovor sa Partizanom, ali…

Američki plejmejker Džoš Akjonon sve je bliži prelasku u KK Partizan.  

Nakon što je pregovore sa crno-belima potvrdio menadžer Minja Ilić, novinar Dejvid Pik napisao je na Tviteru da su Akjonon i Partizan postigli dogovor, ali uz izlaznu klauzulu za Amerikanca.
 
Josh Akognon has reached agreement on a deal with Partizan Belgrade, a >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << source said. Out clause included.
— David Pick (@IAmDPick) March 3, 2015

Ovaj igrač je poslednje dve sezone proveo u Kini, upisao je i tri nastupa za Dalas Meverikse, a ima samo jedno iskustvo u Evropi – nosio je dres estonskog Kaleva.
Podsetimo, rok za prelazni rok traje do 5. marta, tako da se tokom četvrtka očekuju potvrde pregovora i konačni detalji. 
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO: Partizan doveo plejmejkera! Njegov učinak ove sezone je zapanjujuć! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2015

Kao što je bilo najavljivano tokom večeri, KK Partizan je u svoje redove doveo plejmejkera.  . . Novi član crno-belih je američki plejmejker Džoš Akojon, a ovu vest je na svom Tviteru pola sata posle ponoći potvrdio menadžer Minja Ilić, kao i novinar Dejvid Pik, koji su večeras i najavili...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.