Izvor: HotSport.rs, 28.Jan.2015, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ RADNIČKOG PORUČILI: Samo Partizan 8,3 miliona!

Ekipa Radničkog nalazi se u finasijskoj krizi, a prema odluci nadležne komisije FSS, ovoj ekipi iz Kragujevca zabranjena je registracija novih fudbalera.
Kako je za Sportski žurnal objasnio član uprave ovog kluba, Milan Urošević, samo Partizan je dužan kragujevačkoj ekipi sumu od 8,3 miliona dinara.
– Nismo ni prvi, a ni poslednji klub u takvoj situaciji. S tim što neki uprkos takvim pozicijama i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << uspevaju da registruju nove igrače. Takođe, ne dugujemo nijednom klubu niti Fudbalskom savezu Srbije. Potražujemo od Partizana sumu od 8,3 miliona dinara, od Štutgarta preko 100.000 evra. Prema nama obavezu od 300 hiljada evra ima i Groningen, ali Holanđani su, za sada, precizni u dinamici otplate – kazao je Urošević.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Radnički FK: Partizane, gde je naših 8 miliona dinara?

Izvor: RTS, 28.Jan.2015

Poput mnogih klubova u Srbiji, i ekipa Radničkog iz Kragujevca nalazi se u finasijskoj krizi a nadležna komisijea FSS-a je "Crvenim đavolima" zabranila registraciju novih fudbalera. Kragujevčani potražuju od Partizana čak 8.3 miliona dinara. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.