IZ PARTIZANA PORUČUJU: Hvala Vučiću, Kokezi, Lakoviću i Čeferinu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Mar.2017, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ PARTIZANA PORUČUJU: Hvala Vučiću, Kokezi, Lakoviću i Čeferinu (VIDEO)

Partizan je u utorak ujutru dobio sjajnu vest i igraće u Evropi sledeće sezone, a predsednik tog kluba Milorad Vučelić je izrazio zahvalnost smima onima koji su pomogli crno-belima.

On je u izjavi za Partizanov vesnik istakao četvorici ljudi.

- Želim da se zahvalim predsedniku UEFE Aleksandru Čeferinu, Zoranu Lakoviću. predsedniku FSS Slaviši Kokezi na angažmanu, kao i advokatskoj kancelariji Damjanović. Moram da se zahvalim i predsedniku Vlade Srbije Aleksandru >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Vučiću na svesrdnoj pomoći koju je pokazao. To je moja obaveza prema istini - rekao je Vučelić:

- Radostan sam zbog ove sjajne vesti, za mene očekivane. Ja sam bio uveren da će odluka biti ovakva. Radili smo na tome. Ovo je radosna vest za sve Partizanovce, kao i za one koji su likovali zbog prethodne odluke. Neka im bude ovo za nauk, da shvate da ujedinjenim snagama moramo da radimo u interesu Partizana.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučelić: Hvala Čeferinu, Lakoviću, Vučiću...

Izvor: Mondo, 28.Mar.2017

Predsednik FK Partizan radostan zbog konačne odluke o ukidanju suspenzije UEFA, obećava da će crno-beli krenuti u letnje kvalifikacije sa jakim timom...Fudbalski klub Partizan imaće pravo da sledeće sezone nastupi u evropskom takmičenju, pošto je Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani konstatovao...

Nastavak na Mondo...

Lazović kroz B ligu krči put ka prvom timu Partizana

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2017, 09:58

Bivši golman Javor Matisa Đorđe Lazović upisao je prvi nastup u Ligi B timova kroz koju će pokušati da se izbori za status prvotimca...Kada se prethodne zime priključio pripremama Partizana na Kipru mnogi su očekivali da će Đorđe Lazović pojačati konkurenciju u prvom timu, ali za bivšeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.