IGRAO I OUMARU: Partizan na Kipru remizirao sa ruskim drugoligašem

Izvor: Kurir, 06.Feb.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGRAO I OUMARU: Partizan na Kipru remizirao sa ruskim drugoligašem

Fudbaleri Partizana i Volgara igrali su bez pobednika, 2:2 u prijateljskom meču u Nikoziji.

Golove za crno-bele postigli su Golubović u 16. i Birmančević u 23. minutu. Strelci za ruski klub bili su Kolomijčenko u 12. i Plijev u 35. minutu.

Partizan je igrao u sledećem sastavu: Šaranov (od 46′ Jovičić), Vulićević, Subić, Jevtović, Milenković, Kosović, Lukić, Birmančević, Fofana, Golubović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Aboubakar (od 71′ Vlahović).

Volgar (Astrahanj): Sikač, Stešin, Otašević, Doguzov, Zurajev, Bolonin, Petrović, Jakovljev, Kolomičenko, Bolov, Plijev. Igrali su još: Saganovič, Elisejev, Birbin, Aleksin, Bukija, Murihin, Pulgačev.

Volgar igra u drugoj ruskoj ligi. Ovo je bio peti prijateljski meč Partizana na pripremama na Kipru. Crno-beli imaju tri pobede i dva remija.

Partizan će kasnije danas igrati još jedan prijateljski duel, a rival crno-belima biće Šahtjor iz Soligorska.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Remi Partizana i Volgara u prijateljskom meču

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2016

Fudbaleri Partizana odirali su danas nerešeno sa ruskim drugoligašem Volgarom 2:2 (2:2) u prijateljskoj utakmici na pripremama na Kipru...Strelci za Partizan bili su Golubović u 16. i Birmančević u 23, a za Volgar Kolomijčenko u 12. i Plijev u 35. minutu...Trener crno-belih Ivan Tomić odlučio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.