IGRAČI PARTIZANA PEVALI: Đuro, spremi pare sve!

Izvor: Kurir, 30.Avg.2014, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGRAČI PARTIZANA PEVALI: Đuro, spremi pare sve!

Prvotimci crno-belih po povratku iz Azerbejdžana, gde su eliminisali Nefči, imali poruku za predsednika Đurića

Fudbaleri Partizana bili su raspevani prilikom povrataka iz Bakua u Beograd, a plasman u Ligu Evrope proslavili su pevajući navijačke pesme i zahtevajući od predsednika kluba Dragana Đurića novčane nagrade.

Prvotimci crno-belih najpre su zapevali „O, Đuro, ustani“, a kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su od prvog čoveka kluba, koji je bio smešten u prednjem delu aviona, dobili pozdrav, usledilo je novo skandiranje „O, kad će plate leee...“ i „Dajte premije, dajte pare sve“.

Dobar žreb

ATRAKTIVNI RIVALI

Predsednik Partizana smatra da žreb u Monaku nije bio naklonjen crno-belima, ali smatra da njegov tim može da se nosi s svakim rivalom, dok je, s druge strane, bitno da u Humsku dolaze atraktivna imena.

- Jaka grupa u kojoj se nalaze kvalitetni klubovi, a to nam garantuje da će na svim utakmicama u Beogradu biti pun stadion. Očekujemo podršku naših navijača i nadamo se dobrim rezultatima - rekao Đurić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.