Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2015, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IDE MU U TURSKOJ: Veličković produžio ugovor sa Trabzonom

Srpski košarkaš Novica Veličković produžio je ugovor sa Trabzonom na još godinu dana, potvrdio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović. 

Veličković je prošlog leta došao u Trabzon, gde je ove sezone u turskom prvenstvu beležio 11,3 poena, 6,5 skokova i 2,5 asistencija. Krilni igrač sa dobrim partijama nastavio je i u četvrtfinalu plej-ofa protiv Darušafake, kada je u pobedi Trazbona od 2:0 u seriji prosečno imao 18,5 poena i 11,5 skokova.
Tokom karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Novica je igrao za Partizan, Real Madrid, Mega Leks i Brose Bamberg. Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj 2009. godine i četvrto mesto 2010. na SP u Turskoj.
The post IDE MU U TURSKOJ: Veličković produžio ugovor sa Trabzonom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.