I igrači Partizana dočekuju pingvine s Madagaskara

Izvor: Mondo, 21.Nov.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I igrači Partizana dočekuju pingvine s Madagaskara

Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov i Vanja Marinković prisustvovaće u subotu premijeri popularnog filma, zajedno sa štićenicima doma za nezbrinutu decu "Drinka Pavlović" i glumcima.

Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana više od decenije pružaju podršku i pomaže štićenicima Doma za nezbrinutu decu Drinka Pavlović. U svetlu te saradnje, crno-beli učestvovaće u još jednoj akciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
U subotu, 22. novembra od 15.30 časova, u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, prvotimci kluba iz Humske Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov i Vanja Marinković prisustvovaće premijeri filma "Pingvini sa Madagaskara", potpisivaće plakate i fotografisaće se sa onima koji takođe budu gledali popularno ostvarenje.

Naravno, prisutni će biti i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji filma na srpski jezik, kao i šest navijača Partizana koji su na Facebook stranici kluba osvojili karte za najnoviji film o avanturama Majora, Kovalskog, Vojnika i Rika.

Šampion Srbije i ranije je učestvovao u sličnim humanitarnim aktivnostima:

Partizan u One Team programu, za decu obolelu od dijabetesa

Partizan i Telekom Srbija posetili "Drinku"

Crno-bele "bebe" za decu bez roditelja

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DRUŽENJE SA DECOM: Košarkaši Partizana dočekuju Pingvine sa Madagaskara

Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2014

U tržnom centru Ušće u subotu će biti prikazana premijera crtanog filma Pingvini sa Madagaskara, a njoj će prisustvovati i košarkaši Partizana Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov i Vanja Marinković.. . Naime, reč je o nastavku saradanje između crno-belih i doma za nezbrinutu decu „Drinka...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.