I Žofri Lovernj kod Vučića (FOTO)

Izvor: Mondo, 23.Jun.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Žofri Lovernj kod Vučića (FOTO)

Nekadašnji kapiten košarkaša Partizana, francuski reprezentativac i NBA igrač, Žofri Lovernj došao je na inauguraciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Bio je, a i dalje je jedan od najomiljenijih košarkaša Partizana u novijoj istoriji kluba.

Francuz Žofri Lovernj, koji koristi svaku priliku da "skokne" do Beograda, ovih dana je u glavnom gradu Srbije, gde je najpre posetio obnovljene terene >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << KK Partizan na Kalemegdanu, a danas je bio u državnom zdanju na Novom Beogradu, kako bi prisustvovao inuaguraciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kada je na njega došao red da se pozdravi sa Vučićem, predsednik Srbije mu je veselo stegnuo ruku, a potom ga predstavio svojoj supruzi.

Lovernj i Vučić su proćaskali desetak sekundi.

Lovernj je prethodno u holu Palate Srbija (nekada Palata federacije, a još ranije zgrada saveznog izvršnog veća) porazgovarao i sa srpskim reprezentativcem i kolegom iz NBA lige, igračem Denvera Nikolom Jokićem.

Na inauguraciju su došli i srpski reprezentativac i član Detroita Boban Marjanović, tim menažder KK Crvena zvezda mts Nebojša Ilić, srpski automobilista Dušan Borković, košarkaški trener Miroslav Muta Nikolić, nekadašnji asovi FK Crvena zvezda Dragan Džajić i Dušan Savić, predsednik JSD i FK Partizan Milorad Vučelić, generalni direktor FK Crvena zvezde Zvezdan Terzić, atletičari Asmir Kolašinac i Mihail Dudaš...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Lovernj došao na inauguraciju Vučića: Srdačno se pozdravio sa Čovićem! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jun.2017

Foto: A.Nalbantjan..Među zvanicama na inauguraciji predsednika Srbije našao se i bivši košarkaš Partizana, Žofri Lovernj...Francuski košarkaš je već neko vreme u srpskoj prestonoci, i dobio je poziv za inauguraciju Aleksandra Vučića...- Velika je ceremonija, zar ne? Ima dosta ljudi, a imam...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.