I Partizan kiksnuo: Nišlije uzele bod u Humskoj

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Partizan kiksnuo: Nišlije uzele bod u Humskoj

Svemu dođe kraj pa i seriji pobeda Partizana. Crno-beli nisu iskoristili kiks vodeće Crvene zvezde. U Humskoj četa Marka Nikolića je odigrala samo 1:1 sa Radničkim u derbiju 13. kola Super lige, pa je prednost crveno-belih ostala šest bodova u odnosu na ljutog rivala.

Crno-belima nije vetar u leđa dao Spartak, koji je odigrao nerešeno sa Zvezdom. Većim delom meča, "parni valjak" je bio uspavan, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se Nišlije predstavile u odličnom izdanju.

Posle greške golmana Filipa Kljajića, Radnički je poveo u 31. minutu golom Milana Pavkova. U prvih 45 minuta, Partizan je bio katastrofalan, bez šanse za gol. U nastavku, četa Marka Nikolića je krenula mnogo bolje i već na startu je Nikola Đurđić izjednačio posle gužve u petercu gostiju.

Činilo se tada da će gosti da kapituliraju, ali do kraja meča, odbrana Nišlija uspela je da osujeti napade crno-belih. Nisu domaćini imali mnog prilika, jedinu izglednu promašio je Uroš Đurđević u 70.minutu, kada je izašao sam ispred Bajića, ali je golman Radničkog bio uspešniji.

Crno-bele je poremetila povreda radilice tima, Brazilca Evertona, koji je već u 12. minutu morao da napusti teren zbog povrede.

PROČITAJTE TOK MEČA!

48. minut - GOOOL, Partizan je izjednačio, strelac je Nikola Đurđić. Posle gužve u petercu gostiju, najbolje se snašao napadač crno-belih i poravnao rezultat.

31. minut - GOOOL, Iznenađenje u Humskoj, vodi Radnički, strelac je Pavkov, posle velike greške golmana Partizana Filipa Kljajića. Šutirao je Lazar Arsić, a golman domaćina umesto da pusti da lopte ode u gol aut, odbio je do noge Pavkova, kome nije bilo teško da zatrese mrežu srpskog vicešampiona.

12. minut - Ljubimac "grobara" Everton zbog povrede je morao da napusti teren. Umesto nejga u igri je Saša Marjanović, nekadašnji igrač Radničkog.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Balažic, Ostojić, Miletić, Jevtović, Everton, Alen Stevanović, Leonardo, Đurđić, Đurđević.

RADNIČKI: Bajić, Bulatović, Stojanović, Pavkov, Arsić, Petrović, Mrkić, Stanojević, Jovanović, Stanković, Radivojević.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.