Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2014, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I OVO JE TURSKA: Partizan dočekan cvećem u Banvitu (FOTO)

Nakon tragedije u Istanbulu u kojoj je navijač Crvene zvezde Marko Ivković izgubio život, nakon čega su turski navijači počeli da prete i fanovima crno-belih, ovaj meč Evrokupa našao se na posebnom radaru.
Nije mali broj onih koji su se pribojavali kakav bi epilog mogao sa sobom da donese ovaj naizgled običan košarkaški meč. Još je manji broj onih kojima nevolje nisu bile na kraju pameti kada su razmišljali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << o ovom gostovanju.
Kao što je poznato, Ivković je stradao usled nasrtaja huligana koji su mu nožem oduzeli život u 25. godini. Međutim, ekspedicija Partizana sinoć je u Turskoj dočekana domaćinski, pa su tako predstavnici crno-belih odmah pri dolasku u Banvit dočekani cvećem.
Yarın akşam Banvit ile karşılaşacak olan Partizan, İstanbul’da çiçeklerle karşılandı pic.twitter.com/MaH9iefDFn
— Eurosport.com TR (@EurosportCom_TR) November 25, 2014

Ipak, iako su se predstavnici turskog kluba potrudili da dočekaju srpski tim na pravi način, jake policijske snage bile su u pratnji ekspedicije aktuelnih šampiona Srbije.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.