Humska bez publike posle vređanja Novosađana?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2017, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humska bez publike posle vređanja Novosađana?

Zbogom pameti! Teško je pronaći drugačiji opis onoga što su "navijači" Partizana uradili tokom subotnje utakmice sa Vojvodinom (1:0), kada su šovinističkom pesmom, orkestrirano, sa tribina vređali goste iz Novog Sada.

Umesto da podrže svoj tim koji je bio na klackalici između pobede i remija, "navijači" sa juga i istoka stadiona u Humskoj su poveli, pa i posle molbe trenera Nikolića i kapitena Ilića da prestanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dodatno pojačavali ton sulude pesme kojom se igrači i navijači Vojvodine vređaju da su "pola Mađari, pola ustaše..."(?!) Na kraju je sa terena glavni arbitar ispraćen skandiranjem: "Mažiću, ustašo"...

Bez ikakve dileme, crno-bele već u sledećem kolu će, posle sastanka Disciplinske komisije, sačekati prazne tribine stadiona u duelu 3. kola plej-ofa sa Napretkom. Verovatno uz novčanu globu. Ali, pitanje je da li je i to adekvatna kazna za sumanuto, ničim izazvano verbalno divljanje sa tribina koje su posle skoro pola godine primile na svoj oronuli beton više od 15.000 ljudi u derbiju kola.

Slika i prilika bolesnog stanja svakodnevice u kojoj se gubi dodir sa viteštvom i realnošću. Pitanje za "navijače" Partizana je lako i prosto: "Da li vas je bilo 15.000, da vas već na sledećem meču Humskoj ne bi bilo - uopšte"?

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.