Hram je spreman, da li su i Grobari? (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hram" je spreman, da li su i "Grobari"? (foto)

Navijače Partizana obradovaće i dodatno razgaliti fotografija stadiona u Humskoj koji je obasjan jutarnjim suncem i spreman za večerašnji fudbalski spektakl.

Sigurni smo da u trenutku dok ovo pišemo deo navijača Partizana putuje ka srpskoj prestonici na revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Steauom.

Onima koji će večeras biti na stadionu u Humskoj iz kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stiže foto informacija da je "Hram" spreman i da se vrše poslednje pripreme za duel sa rumunskom "Zvezdom".

Na zvaničnom "Tviter" profilu fudbalskog kluba Partizan nešto pre podneva postavljena je fotografija sa stadiona koja svedoči o tome da je sve spremno za fudbalski spektakl.

"Stadion fudbalskog kluba Partizan je spreman za večerašnju utakmicu u Ligi šampiona! Da li ste i vi?" piše na Partizanovom "Tviteru".

Sudeći prema interesovanju gledalaca i dinamici kojom su prodavane karte, stadion u Humskoj trebalo bi da bude ispunjen do poslednjeg mesta.

FC Partizan Stadium is ready for @ChampionsLeague game tonight ! Are you? pic.twitter.com/JxAA8Pgs0U

— FK Partizan (@FKPartizanBG) August 5, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.