Hečer Grobarima: Da zajedno pobedimo Cedevitu

Izvor: B92, 23.Mar.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hečer Grobarima: Da zajedno pobedimo Cedevitu

Plejmejker Partizana Vilijam Hečer rekao je da veruje da njegov tim može da pobedi Cedevitu u revanš meču polufinala plej-ofa ABA lige.

Cedevita je u prvom meču pobedila 83:76, iako je Partizan imao prilike da preokrene. U finale će se plasirati ekipa koja prva dođe do dve pobede.

"Prvi meč je iza nas. Trudićemo se da ono što nije bilo dobro sagledamo i ispravimo. Mislim da je igra iz drugog poluvremena pravi način da se suprotstavimo Cedeviti. Verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ćemo u drugom meču biti bolji u svim segmentima igre i da ćemo biti konstantni. Moramo da ih pritisnemo od samog početka i da se ne zaustavljamo", rekao je Hečer za sajt lige.

On je izneo svoju procenu šta će odlučiti meč, a pozvao je i navijače da dodju na utakmicu u subotu.

"Nijanse će detalji. Cedevita ima prednost, ali mi ćemo dati sve od sebe da seriju vratimo u Zagreb i tamo odigramo bolje nego u prvom meču. Navijači, hajde da to zajedno uradimo", rekao je Hečer.

Utakmica Partizan-Cedevita igra se u subotu od 20.00.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.