Gulan pravi društvo Šćepoviću i Markoviću

Izvor: Sportal.rs, 26.Avg.2014, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gulan pravi društvo Šćepoviću i Markoviću

Partizan će kako trenutno stvari ostaje ostati bez Nikole Gulana koji će karijeru nastaviti u španskoj Maljorki, pa će se tako pridružiti srpskim fudbalerima Marku Šćepoviću i Filipu Markoviću, prenosi španska Marka.

Kako prenose španski mediji Gula je na listi prioriteta kluba. Inače, kako bi se transfer ubrazao posreduje agencija Lian Sports koja je u vlasništvu poznatog menadžera Faljija Ramadanija, a koji je kako Marka piše u  odličnim odnosima sa predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Majorke Dudom Auateom.

Crno-beli očigledno ne računaju preterano na Gulana koji se prošlog leta vratio iz Fiorentine u Partizan, a pošto je španskom drugolišu neophodan bek izgleda da neće biti problem da se transfer vrlo brzo dogovori.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.