Grobari, plej je stigao! Jeste li ga pozdravili? (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grobari'', plej je stigao! Jeste li ga pozdravili? (video)

Nedugo posle potvrde da je i zvanično postao novi košarkaš Partiizana, iskusni plejmejker je doputovao u Beograd.

Jedno od najvećih pojačanja koje je Partizan angažovao tokom leta svakako je 32-godišnji plejmejker Vil Hačer.

On je, kao što je poznato, stigao iz solunskog PAOK-a, pa se tako iz jedne ''crno-bele porodice'' preselio u drugu, onu još poznatiju.

Hačer je u četvrtak doputovao u Beograd i već na aerodromu je pozirao sa crno-belim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obeležjima, uz kraću video-poruku navijačima, koju je objavio Partizanov zvanični YouTube kanal.

''Drago mi je što sam konačno doputovao u Srbiju, u Beograd. Jedva čekam da zaigram za Partizan, pred sjajnim naviijačima, daću svoj maksimum za uspehe tima'', poručio je, između ostalog, američki plejmejker.

Podsetimo, osim njega, Partizan je angažovao i Ratkovicu, Robinsona, Karahodžića, Birčevića, Majstorovića, Lukovića, a kako će izgledati ekipa crno-belih u sledećoj serzoni, opširnije čitajte OVDE.

Dolazak @Bean3425 u Beograd! #KKPartizan pic.twitter.com/BSV1kRtfwb

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) August 11, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.