Grobari oduševili Tavambu, evo kako im je odgovorio

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grobari'' oduševili Tavambu, evo kako im je odgovorio

Uz dvostrukog strelca Leonarda, i snažni Kamerunac je obeležio protekli 154. večiti derbi. Njegovo zadovoljstvo posle pobede još je veće posle onoga što su mu priredili navijači Partizana.

Leandre Tavamba je svojim golom sredinom drugog poluvremena širom otvorio vrata crno-belima da dođu do pobede nad najvećim rivalom, što je kasnije ''overio'' i Brazilac Leonardo za konačnih 3:1.

Naravno, iste večeri usledilo je veliko slavlje navijača i fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana, a Tavamba je imao zanimljiv susret sa ''Grobarima'' u jednom beogradskom kafiću, gde je fenomenalno dočekan.

''Sa Leom se često družim, pa smo posle meča izašli u jedan kafić, a tamo su me navijači kupili za sva vremena. Pustili su himnu Kameruna kada smo ulazili, čime su pokazali ljudsku veličinu'', istakao je Tavamba u izjavi za ''Alo''.

A koliko su navijači Partizana zavoleli svog ''snagatora'' videlo se i na ''Marakani'' tokom derbija, kada je sa tribina odjekivalo: ''Tavamba, Tavamba, Tavamba, ti ne znaš da volim te ja''.

''Ta pesma me je dirnula pravo u srce. Kako pesma, tako i sve poruke navijača, ali i aplauz kada sam izlazio sa terena. Za to se živi! Saigrači su mi preveli reči pesme i mogu samo da budem neizmerno zahvalan. To je dokaz da je Partizan velika porodica'', poručio je Tavamba i dodao da voli muziku i život i da je veseljak po prirodi.

Naravno, nada se da gol u derbiju predstavlja tek početak njegove serije golova u dresu Partizana, ali je oprezan u najavama.

''Ono što ne volim jeste da obećavam unapred. Samo da bog da zdravlje i sve će biti kako bi trebalo da bude, uz malo sreće'', zaključio je kamerunski napadač.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.