Granate pronađene u kući Miše Tumbasa: Mogli smo svi da odletimo u vazduh!

Izvor: NaDlanu.com, 29.Mar.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granate pronađene u kući Miše Tumbasa: Mogli smo svi da odletimo u vazduh!

Prilikom čišćenja kuće u Bariču, navijači Partizana pronašli su dve eksplozivne naprave koje su odmah prijavili odgovornim licima kako bi bile uklonjene pre nego što se desi neki nesrećan slučaj

Navijači Partizana, koji vode akciju za pomoć najvernijem fanu crno- belih Miroslavu Gajiću, pozntaijem kao Miša Tumbas, pronašli su dve granate prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << čišćenja njegove kuće u Bariču.

pročitaj još

Granate su bile u ormanu, a ni sam Miša nije znao da ima te eksplozivne naprave u kući, koje su verovatno ostale od njegovog oca koji je bio vojno lice. Odmah su obavestili nadležne institucije i granate koje su bile ispraven i aktivne su uklonjene.

Na svu sreću svih ovih godina nije došlo do nesreće, a i sam Miša se uplašio kada su mu pokazali granate

– Mogli smo svi da odletimo u vazduh. Hvala kojim Grobarima što mi pomažu i što su mi sredili kuću – rekao je Tumbas.

Inače, navijači Partizana uspeli su da akcijom izdejstvuju da se Miši Tumbasu, koji spada u lica sa posebnim potrebama, vrati očeva penzija od 27.000 dinara. Takođe, platili su čiščenje kuće i obezbedili da Miša ide na lekarske preglede na VMC ina VMA gde nije bio 18 godina.

Nadlanu / izvor: telegraf

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Nađene aktivne granate u kući Miše Tumbasa

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2015

Humani navijači Partizana, koji vode akciju za pomoć jednom od najvernijih i najpoznatijih pristalica kluba iz Humske ulice Miroslavu Gajiću, pronašli su dve granate prilikom čišćenja njegove kuće u Bariču...Čovek poznat po nadimku Miša Tumbas u ormanu je imao dve eksplozivne naprave, a da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.