Gore nije moglo da počne - Partizan ostao bez najboljeg igrača! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2016, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gore nije moglo da počne - Partizan ostao bez najboljeg igrača! (video)

Veliki peh zadesio je ekipu Marka Nikolića na startu derbi susreta 13. kola Superlige Srbije. Posle samo pet minuta igre povredio se verovatno najbolji igrač crno-belih u prethodnih deset meseci.

Derbi susret 13. kola Superlige Srbije između Partizana i niškog Radničkog počeo je jako loše za domaću ekipu koja je posle samo četiri minuta igre ostala bez jednog od najboljih pojedinaca.

Momak koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od dolaska u Humsku svojom borbenošću "kupio" navijače Everton Luiz izvrnuo je zglob leve noge u 4. minutu susreta, a nedugo zatim morao je da napusti teren.

Brazilac se povredio tako što je nezgodno stao u pokušaju da prihvati loptu koja mu je išla iza leđa, a odmah je bilo jasno da povreda nije naivna.

Everton je skinuo kopačku, uz bolnu grimasu na licu izašao je sa terena nakon ukazane pomoći, a kada se vratio u igru i pokušao da nastavi meč shvatio je da to neće biti moguće.

Marko Nikolić je u 12. minutu u igru uveo Sašu Marjanovića, bivšeg igrača niškog Radničkog koji je u prolećnom delu sezone postigao jedini gol u pobedi "Meraklija" nad Partizanom.

Ostaje nada da povreda Evertona Luiza nije teže prirode i da će se Brazilac brzo vratiti na teren.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OZBILJAN UDARAC ZA CRNO-BELE: Partizanov motor ‘ugašen’ na samom početku! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2016

Fudbaler Partizana Everton povredio se na samom početku susreta protiv Radničkog iz Niša i morao je da napusti teren već u 12. minutu.. Crno-beli su imali napad u šestom minutu, kada je Everton nezgodno primio loptu, izgubio ravnotežu i nezgodno pao na nogu.. Iako je pokušao, Brazilac nije uspeo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.