Golubović menja Štimca u Unikahi

Izvor: B92, 25.Jul.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golubović menja Štimca u Unikahi

Crnogorski centar Vladimir Golubović potpisao je jednogodišnji ugovor sa Unikahom, a u zavisnosti od rezultata saradnja može biti produžena.

Bivši igrač Vojvodine ima 28 godina, a u Endesa ligu stiže iz Ankare, u kojoj je proveo celu prošlu sezonu, za razliku od 2013. godine, kada je promenio tri kluba.

Svojevremeno potencijalni igrač Partizana visok je 212 centimetara, a u karijeri je upisivao nastupe za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Olimpiju, Kahu Laboral, Banvit, Azovmaš, Antaliju, Al Ahli i Saragosu.

Prošle godine je u turskoj ligi beležio prosečno nešto više od 13 poena, gotovo osam skokova uz prosečan indeks korisnosti od 16.

Iako je rođen u Novom Sadu, Golubović je uzeo crnogorsko državljanstvo, a 2005. godine je bio tima Srbije i Crne Gore koji je na Univerzijadi u Izmiru osvojio bronzanu medalju.

U Unikahi će biti podrška Franu Vaskesu, startnom centru, a to je uloga koju je prošle sezone u ekipi iz Malage imao Vladimir Štimac.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Unikaha dovela crnogorskog centra

Izvor: Sportal.rs, 25.Jul.2014

Posle impresivne sezone u dresu turske Ankare, crnogorski centar Vladimir Golubović (28, 212) pronašao je novi angažman. Nekadašnji košarkaš Vojvodine potpisao je dvogodišnji ugovor (1+1) sa španskim evroligašem Unikahom iz Malage, potvrdio je taj klub na

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.