Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2016, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golčina Leonarda za pobjedu Partizana (VIDEO)

Fudbaleri Partizana pobijedili su Metalac minimlanim rezultatom u 10. kolu Superlige Srbije.

"Crno-bijeli" su nastavili pobjednički niz, vezali četvrtu pobjedu i probili se na treće mjesto na tabeli sa 19 bodova, iza Crvene zvezde i Vojvodine koji igraju derbi kola na stadionu „Rajko Mitić“.

Pobjedu ekipi Marka Nikolića donio je Brazilac Leonardo golom sa 18 metara u 61. minutu.

Metalac je pretrpio četvrti poraz i nalazi se na sedmom mjestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sa 14 bodova.

"Crno-bijeli" su od starta meča imali inicijativu, ali i domaći fudbaleri sporadično su prijetili. Leonardo je bio najveća opasnost po gol Metalca, a njegovi pokušaji kurinisani su golom sa 18 metara u 61. minutu, kada se oslobdio protivnika i snažnim udarcem bio precizan, pogodivši gornji lijevi ugao golmana Belića.

Metalac se oslobodio poslije primljenog gola, ali Đurđević propušta nevjerovatnu priliku da duplira prednost Partizana, kada je sam sa tri metra promašio prazan gol. Odmah potom crno-bijeli su mogli biti kažnjeni kada je Mitrović snažnim udarcem sa 30 metara šutirao preko gola. Ipak, do kraja promjene rezultata nije bilo, pa Partizan upisuje nova tri boda.



(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.