Gašić: Rezervisti dobili veću minutažu

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Rezervisti dobili veću minutažu

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je da je u večerašnjoj utakmici protiv Crnokose u Superligi želeo ravnomerno da rasporedi minutažu.
- Razmišljali smo o nekom planu i hteo sam da, pre svega, ovi mladići koji su pod velikim pritiskom minutaže ove sezone igraju nešto manje, a da oni koji vredno treniraju dobiju prostor za igru i to je bilo dobro u većem delu utakmice - rekao je Gašić novinarima u hali Pionir.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizan je pobedio Crnokosu sa 101:71 u utakmici trećeg kola Superlige Srbije i ostvario treću pobedu, dok je to ekipi iz Kosjerića bio treći poraz.
U samoj završnici prvog poluvremena povredio se košarkaš Partizana Milenko Tepić za koga je Gašić rekao da je dobio udarac u kuk i da veruje da će bit spreman za narednu utakmicu, u subotu u Valjevu protiv Metalca.
- Ekipa je posle toga dobro reagovala i po pristupu i po igri. Dobro je da je tim rastrčan, dobro je što su mladi osetili značaj utakmice i verujem da će u nastavku dobiti priliku. Crnokosa je pokazala da je zasluženo u Superligi – rekao je on.
Protiv Crnokose nije igrao Davis Bertans a Gaš je rekao da je siguran da će letonski košarkaš biti u sastavu protiv Metalca.
Trener Crnokose Blagoja Ivić ocenio je da je njegova ekipa platila ceh Partizanu zbog opuštenije igre crno-belih u prošlom kolu protiv Borca u Čačku.
- Suvišno je pričati o razlici u kvalitetu ova dva tima. Mislim da smo mi platili ceh Partizanove opuštenije utakmice u Čačku. Verujem da su pretrpeli kritike zbog toga, a onda smo im mi ‘natrčali’ u nezgodnom trenutku. Bez obzira na razliku, na momente smo pokazali da možemo da igramo košarku – rekao je Ivić.
On je dodao da je primetio u kom pravcu se kreće utakmica i da je neke igrače odmorio za predstojeće mečeve.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.