GROBARI NESTRPLJIVO ČEKAJU: Ivica Iliev najavio ostanak Leonarda i dolazak novog pojačanja! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Jul.2017, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROBARI NESTRPLJIVO ČEKAJU: Ivica Iliev najavio ostanak Leonarda i dolazak novog pojačanja! (FOTO)

Da li će to konačno biti Sejduba Suma?

Saga zvana ‘Sejduba Suma’ traje i verovatno će još potrajati. Jer, niko ne zna kada će iz Bratislave, najpre, stići papir od predsednika Slovana, a zatim i sam Sejduba Suma, vezista kojeg nikako da ‘ulove’ u Partizanu.
Iako je bilo obećano da će danas stići sertifikat iz Slovačke, to se još uvek nije desilo, a kako ide vikend, sve je izvesnije da će ova ‘sapunica’ potrajati do završetka dvomeča >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << protiv Budućnosti iz Podgorice, a to će biti u utorak.
Upravo tada je sportski direktor crno-belih najavio dolazak novog pojačanja, ali nije rekao njegovo ime.
– Posle utakmice u Podgorici ćemo sigurno biti jači. Prvo, Leonardo će biti spreman za 90 minuta igre, a bićemo jači i za još jednog igrača – ostao je zagonetan Iliev u izjavi za ‘Novosti’, iako je gotovo izvesno da će to biti baš vezista Slovana.
FOTO: Instagram / Seydouba Soumah

Dok se čeka Suma i revanš sa šampionom Crne Gore, danas je tema broj jedan bio žreb za treće kolo kvalifikacija i izvučeni rival, Olimpijakos. Najteži mogući.
– Sportski duh i moral nalaže da prvo sačekamo revanš protiv Budućnosti u Podgorici, pa da se potpuno okrenemo rivalu u trećem kolu kvalifikacija za Lugu šampiona. Realno, to je ubedljivo najjači rival kojeg smo mogli da dobijemo na žrebu. Bio bi najteži čak i u fazi plej-ofa. Reč je o najbogatijem klubu u Grčkoj koji mnogo para ulaže u ceo sistem svoje organizacije – pojasnio je Ivica Iliev.
Iliev je podsetio navijače da ni prošle sezone mnogi nisu verovali u Partizan da može do titule šampiona Srbije, pa se na kraju okitio ‘duplom krunom’.
– Mnogo je čudna i mnogo je lepa ova 2017. godina za Partizan. Ne bi trebalo da navijače podsećam da smo mi u ovoj godini već jednom bili među otpisanima u trci za titulu ili duplu krunu u Srbiji. Svi znamo kako se ta trka završila. Sa istim žarom i optimizmom gledam na eventualni dvomeč protiv Olimpijakosa. Bez obzira što u timu iz Grčke igra nekoliko fudbalera sa velikim karijerama, moram da istaknem da u našoj ekipi imamo identičan slučaj – rekao je Iliev.
FOTO: STARSPORT

Svoj komentar današnjeg žreba dala je i igračka legenda Partizana, kapiten Saša Ilić.
– Jeste teško, ali sa Partizanom ništa nije nemoguće. Meni se sviđa što ćemo prvi meč da igramo u Beogradu, a revanš u Atini. Olimpijakos je rival za izuzetno poštovanje, svake godine su u Ligi šampiona ili Ligi Evrope – istakao je Ilić.
FOTO: STARSPORT

The post GROBARI NESTRPLJIVO ČEKAJU: Ivica Iliev najavio ostanak Leonarda i dolazak novog pojačanja! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.