Izvor: HotSport.rs, 20.Dec.2014, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROBARI IZABRALI: Beko Fofana najbolji igrač Partizana!

Iako je do kraja glasanja za najboljeg igrača Partizana u 2014. godini ostalo još nekoliko sati, već sada je poznato da će to biti Ismail Beko Fofana!

Iako se cele jeseni sa Juga orilo ‘Beko Fofana u napad Partizana i iako mu Marko Nikolić gotovo nije ni dao šansu da pokaže šta zna u crno-belom dresu, navijači Partizana nagradili su harizmatičnog momka titulom najboljeg igrača u tekućoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << godini u njihovom izboru.
‘Vojnik Partizana’ kako su ga prozvali navijači je svaku priliku na terenu koristio kako bi se upisao u listu strelaca, čime je kupio Grobare. Oni su mu uzvratili ovom laskavom titulom i dali mu čak 53 posto od ukupnog broja glasova na zvaničnom sajtu Partizana.
Fofana je u crno-belom dresu odigrao ukupno 40 utakmica i postigao 17 pogodaka. Nagrada će mu biti uručena na početku priprema za prolećni deo sezone, a pitanje je hoće li fudbaler iz Obale Slonovače biti i dalje fudbaler Partizana pošto je već iskazao nezadovoljstvo malom minutažom u Humskoj. Možda će ga ovo priznanje naterati da ostane, Grobari su rekli svoje.
hotsport.rs 

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.