GORE DRUŠTVENE MREŽE: Grobari se PREPUCAVAJU koji je IGRAČ od OVE dvojice potrebniji crno-belima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Grobari se PREPUCAVAJU koji je IGRAČ od OVE dvojice potrebniji crno-belima!

Partizan korak od ulaska u Ligu Evrope.

Povreda Alena Stevanovića odvojila je Partizanovog vezistu na duže vreme od terena. Bivši igrač Intera i Torina, operisao je u martu skočni zglob leve noge i postoperativni tok ide redovnim tokom.

VAŽNO ZA GROBARE: U Partizanu se pred Videoton NAJVIŠE plaše OVE stvari! (FOTO)

SPEKTAKL U NAJAVI: Poznat raspored mečeva Partizana, evo kada prvak Evrope stiže u Pionir! (FOTO)

Navijači srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šampiona nisu zaboravili svog ljubimca, pa je njegova fotka na Instagramu izazvala lavinu komentara. Deo pristalica Parnog valjka smatra da je Alen u ovom trenutku neophodan Đukićevom timu, dok drugi smatraju da bi dolazak Tošića bio pun pogodak. Povremeni reprezentativac Srbije bi, sudeći po mišljenjima Grobara, predstavljao odličan tandem sa Markom Jankovićem. Mnogi bi voleli i zajedno da ih vide u ekipi.

Fali nam ovaj igrac! Zamislite Stevanovic desno, Tosic levo!

A post shared by Партизан понос Србије (@partizanponossrbije) on Aug 19, 2017 at 4:22am PDT

Preminuo navijač Partizana, ranjen pre dva meseca (FOTO)

Partizan u četvrtak od 21 čas, igra revanš utakmicu protiv mađarskog Videotona i ukoliko izbori pozitivan rezultat sa datim golom, plasiraće se u grupnu fazu Lige Evrope. U prvom meču, pred beogradskom publikom, nije bilo golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.