GLAS LEGENDE: Ja ovakav Partizan ne priznajem, sve je tužno i jadno!

Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2016, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLAS LEGENDE: Ja ovakav Partizan ne priznajem, sve je tužno i jadno!

Živa legenda Partizana poziva na promene i to po hitnom postupku.

Mustafa Hasanagić veliko je ime u istoriji kluba iz Humske 1 i njegovo se mišljenje mora ozbiljno poštovati. A ono kaže da situacija u Partizanu nikada nije bila gora i da su promene potrebne u najkraćem mogućem roku.
– Sve je tužno i jadno. U klubu sam od 1961, nikad nisam doživeo ovakav Partizan! Kao član Skupštine, nekadašnji golgeter Jugoslavije i crno-belih, ja ovakav >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan ne priznajem – reči su legendarnog napadača crno-belih.
NOVI PROBLEMI U HUMSKOJ: Privedeno troje zaposlenih u Partizanu
– Nisam za to da se seče preko kolena, ali promene u rukovodstvu su morale da se dese. Ko će da snosi krivicu za celu ovu godinu i prošlu sezonu? Ne priznajem ovakav Partizan, koji iz meseca u mesec gubi renome. Potrebne su promene hitno – poruka je Mustafe Hasanagića.
Navijačima ne preostaje ništa drugi nego da se nadaju boljitku već od prve sledeće utakmice, a to će biti u nedelju od 19 časova kada će Partizan gostovati Napretku u Kruševcu.
Evo i cena za tu utakmicu:
 Ulaznice će se prodavati po cenama:
– sever 200 dinara
– jug 400 dinara
– istok 500 dinara
– zapad jedan 600 dinara
– zapad dva 700 dinara


The post GLAS LEGENDE: Ja ovakav Partizan ne priznajem, sve je tužno i jadno! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizan: Podrška treneru! Legenda: Tužno i jadno!

Izvor: Mondo, 27.Jul.2016

Predsednik JSD Partizan i član Radnog tela FK Partizan, Milorad Vučelić, kaže da Ivan Tomić ima puno poverenje od strane kluba. Legendarni napadač "parnog valjka" Mustafa Hasanagić naglašava da nije doživeo ovakav Partizan...Zoran Milinković imao je puno poverenje prošle sezone od strane uprave...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.