Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2014, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAŠIĆ: Trebalo bi da se povede računa kada nam se delegiraju sudije

Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić, koji je i večeras menjao suspendovanog Duška Vujoševića, poznat je kao neko ko ne komentariše previše suđenje na utakmicama, ali se nakon poraza od Budućnosti u meču 13. kola ipak osvrnuo i na odluke arbitara koje su u najmanju ruku bile čudne.

– Ja nisam od onih koji komentarišu sudijske odluke, niti me je ikada zanimalo ko sudi, ali mislim da bi trebalo da se povede računa kada se delegiraju sudije za utakmice našeg kluba. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Činjenica je da mi imamo jedno suđenje na domaćem, a sasvim drugo na gostujućem terenu. Ovo večeras nema dodirnih tačaka sa korektnošću.
Pre kritike prema rukovodstvu lige i sudijama Gašić je pričao i o dešavanjima na terenu.
– Nisamo zadovoljni kako smo izgledali tokom većeg dela meča. Ono što je dobro su agresivnost i čvrstina u trećoj i početkom četvrte četvrtine. međutim, bili smo opterećeni faulovima i nismo mogli da održimo taj nivo. Mnogo su nam večeras nedostajali Đorđe Gagić i Edo Murić, a ni Milutinov u poslednje vreme nije redovno trenirao. Pavlović je takođe imao problem sa povredom, ali je igrao večeras.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gašić: Povesti računa kada se Partizanu delegiraju sudije, Pavlović imao loš dan

Izvor: Blic, 21.Dec.2014

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić izjavio je da nije zadovoljan suđenjem na utakmici protiv Budućnosti, iako su Podgoričani zabeležili zasluženu pobedu u Pioniru...Crno-beli su izgubili rezultatom 72:61 i sedmim porazom udaljili se od borbe za plej-of u regionalnoj Jadranskoj...

Nastavak na Blic...

Gašić: Ovo suđenje nema veze sa korektnošću!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014

Mislim da bi trebalo da se neko dobro zamisli i povede računa prilikom delegiranja sudija za mečeve našeg kluba, rekao je pomoćni trener Partizana..Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić izjavio je da nije zadovoljan suđenjem na utakmici protiv Budućnosti, iako su Podgoričani zabeležili...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.