Fudbalerima Partizana stiže plata dan pred duel s Nefčijem!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2014, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalerima Partizana stiže plata dan pred duel s Nefčijem!

Uprava kluba navodno je u utorak obezbedila 90 odsto novca za uplate igračima, članovima stručnog štaba i ostalim zaposlenima

Izgleda da dolaze bolji dani za fudbalere Partizana, koji su tokom prošle nedelje štrajkom morali da pošalju poruku da više neće tolerisati neisplaćivanje plata.

Dan pred prvi meč sa azerbejdžanskim Nefčijem u kvalifikacijama za Ligu Evrope, crno-beli bi konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << trebalo da dobiju pare na svoje račune. Kako saznaju “Novosti”, uprava kluba je do danas popodne obezbedila 90 odsto ukupnih sredstava koje bi trebalo da se uplate igračima, stručnom štabu i ostalim zaposlenima. To znači da bi usmeni dogovor od prošle nedelje bio ispoštovan, pošto je tada obećanje glasilo: deo zaostalih zarada biće isplaćen 20. avgusta i 1. septembra, piše list.

Partizan u četvrtak igra meč sa Nefčijem, a golman Milan Lukač ne želi da njegovi saigrači budu pod istim pritiskom.

Foto: partizan.rs

- Još pre mečeva sa Ludogorecom ekipa se nosila sa dodatnim teretom kako mora da se plasira u sledeću fazu kvalifikacija za Ligu šampiona. To se nije dogodilo i sada ne želimo da upadnemo u istu zamku. Znamo koliko vredi i gde je opasan Nefči, ali znamo koliko može i Partizan. Nadam se da ćemo uspešno preskočiti tu preporeku i zato je važno da u četvrtak uveče imamo podršku navijača. Više je nego očigledno koliko su nas nosili na revanšu protiv Bugara gde nam je trebao samo gol više za veliku radost – rekao je Lukač.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.