FSS pomaže večitim rivalima u obnovi stadiona

Izvor: Sportal.rs, 16.Sep.2014, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS pomaže "večitim rivalima" u obnovi stadiona

Posle prijateljske utakmice između fudbalskih reprezentacija Srbije i Francuske bilo je mnogo kritika na račun terena stadiona Partizana. Zbog toga će Fudbalski savez Srbije pomoći u rešavanju ovog problema. Osim crno-belima, FSS će pomoći i Crvenoj zvezdi.

- Odlučeno je da, po odobrenju korišćenja sredstava od strane UEFA, ona budu usmerena u obnavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << osvetljenja na stadionu FK Crvena zvezda po standardima UEFA, i promenu travnate podloge na stadionu FK Partizan. Pre toga, delegirani predstavnik UEFA doći će u posetu Fudbalskom savezu Srbije, obaviti stručnu analizu i dati završno mišljenje posle čega će biti određeni redosled poslova i dinamika radova. I ovom prilikom, FSS čini sve, da kroz dobru saradnju sa administracijom u Nionu, poboljša kvalitet infrastrukture srpskog fudbala, olakša rad klubovima i nastupe reprezentaciji Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine - navedeno je na sajtu FSS posle sednice Odbora za hitna pitanja.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.