FOTO: Počela zamena trave na stadionu Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2014, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Počela zamena trave na stadionu Partizana

U četvrtak uveče, posle utakmice Partizan – Totenhem, otpočeli su radovi na zameni travnatog terena na stadionu u Humskoj.

Radovi će se izvoditi u 3 faze: prva faza je skidanje trave, zatim postavljanje prskalica za teren i u trećoj fazi će uslediti postavljanje nove travnate podloge. Debljina novog busena je ovog puta 4 cm za razliku od ranijeg, koji je bio na 2 cm. Svi pripremni radovi uz pomoć mašina trajaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << do 30. septembra, a od 1. oktobra u naredna tri dana biće postavljena nova trava. Svaki busen koji se postavlja biće dužine 12 metara, a širina je 1.2 metra.

Po rečima nadležnog za postavljanje novog terena, direktora stadiona Partizan Aleksandra Stepanovića, teren će biti predat na upotrebu 4. oktobra, na 69. rođendan Partizana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(FOTO) HUMSKA BEZ TRAVE: Počela rekonstrukcija terena na stadionu Partizana

Izvor: Kurir, 20.Sep.2014, 00:12

Svega nekoliko sati posle utakmice Partizan – Totenhem otpočeli su radovi na zameni travnatog terena na stadionu u Humskoj...Radovi će se izvoditi u 3 faze: prva faza je skidanje trave, zatim postavljanje prskalica za teren i u trećoj fazi će uslediti postavljanje nove travnate podloge...Debljina...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.