FMP: STOP navijačima Partizana!

Izvor: Mondo, 22.Okt.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP: STOP navijačima Partizana!

FMP saopštio da navijačima Partizana neće biti omogućen ulazak u halu u Železniku na meč 6. kola ABA lige

Foto: MN Press

Klub iz Železnika saopštio je da za duel protiv Partizana u 6. kolu ABA lige uopšte neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji, što znači da navijači crno-belih neće moći da prisustvuju meču u nedelju, a "u skladu sa članovima 4.13.,54 i 55 Propozicija takmičenja za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sezonu 2016/2017".

"Ulaz u halu će biti omogućen samo gostujućoj ekipi , stručnom štabu i najužoj upravi kluba iz Humske po sistemu reciprociteta. Na ovakav korak, bez obzira na činjenicu da se ponovo lišio značajnog prihoda, KK FMP se odlučio nakon svih dešavanja tokom prethodnih godina. Ovom odlukom želimo da omogućimo sportski ambijent uz punu regularnost za odigravanje utakmice", navodi se u saopštenju kluba iz Železnika.

Utakmica 6. kola ABA lige između ekipe FMP i Partizana igra se sutra od 12 časova u Železniku.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.