Evo šta je trener Partizana rekao o upadu navijača na teren!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Nov.2014, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je trener Partizana rekao o upadu navijača na teren!

Marko Nikolić je bio zapanjen zbog toga što se ovakva vrsta prekida dogodila upravo u Engleskoj

Upad navijača Totenhema na teren i prekid meča protiv Partizana svakako je glavna tema odigranih susreta Lige Evrope, a trener crno-belih Marko Nikolić bio je zapanjen situacijom iz prvog poluvremena kada je susret čak tri puta zaustavljan.

Poslednji put fudbaleri oba tima su morali da napuste teren i odu u svlačionice odakle su se vratili nakon nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << minuta.

FK Totenhem, FK Partizan

- Možda smo mogli da se nadamo da će nešto slično da se dogodi bilo gde u svetu, ali ne i ovde u Engleskoj. Bili smo malo iznenađeni, moram reći. Za nas čak malo i uznemirujuće, ali to nije odlučilo meč – rekao je Nikolić i dodao:

- Ove čudne stvari se dešavaju širom sveta i to nije dobro na igru. Ljudi u UEFA, nacionalnim savezima i policiji moraju razmišljati o tome. To nije dobro za fudbal.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.