Evo koliko će Partizan zaraditi od ulaska u Ligu Evrope!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2014, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koliko će Partizan zaraditi od ulaska u Ligu Evrope!

Pored takmičarskog, plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja imaće i finansijski značaj*U kasu crno-belih sliće se zagarantovanih čak 1.300.000 evra, ali to naravno nije sve

Partizan će ove jeseni igrati u grupnoj fazi Lige Evrope. Crno-beli su uspeli da eliminišu azerbejdžanski Nefči i tako obezbede još minimum šest mečeva na međunarodnoj sceni. Ovaj takmičarski uspeh značajno će napuniti i kasu kluba iz Humske.

Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za plasman u grupnu fazu Partizan će inkasirati 1.300.000 evra. Pored toga svaki remi u grupi vredi 100.000 evropskih novčanica, dok svaka pobeda u grupi vredi 200.000 evra. Eventualni plasman u dalju fazu sa drugog mesta u grupi donosi bonus od ukupno 400.000 evra, a ako se crno-beli u šesnaestinu finala plasiraju sa liderske pozicije dobija se bonus od 600.000 evra.

Foto: partizan.rs

Na sve ovo treba dodati, da će crno-beli značajno popuniti kasu i od prodaje TV prava, kao i od ulaznica za mečeve koje igraju na domaćem terenu.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Milioni stižu u Humsku

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2014

Pobeda Partizana nad Nefčijem i plasman u grupnu fazu Lige Evrope imaju višestruk i nemerljiv značaj za funkcionisanje kluba iz Humske. U praznu kasu sliće se nekoliko miliona evra...Ostvarili veliki uspeh: Fudbaleri Partizana.. ..Crno-beli su osigurali igranje šest utakmica na evrosceni do decembra...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.