E, sve su do sad bile blede kopije, OVO je prava Kecmanova trojka! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, sve su do sad bile blede kopije, OVO je prava "Kecmanova" trojka! (video)

Sve se poklapa, domaćin povede, kreće radovanje... Ma, znate već.

Mnogi su nakon one Kecmanove trojke pokušavali da učine slično, trojke sa više od polovine igrališta nazivali po nekadašnjem košarkašu Partizana. Ipak, ova je za sada najbliža, konačno možemo reći da je Kecman iskopiran i to u srednjoj školi u SAD-u.

Domaćini (gle podudarnosti) su imali napad na isteku vremena, pogodili za prednost od 66:65. Cela klupa Vilmingtona je skočila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se raduje, ali Rajdersi iz Grinvila su imali odgovor.

Pogledajte naredni snimak. Poznato od nekud?

OFFICIAL VIDEO: Wilm with the 2 point "win", then Reynolds with full court shot after clock expiration. PLEASE SHARE pic.twitter.com/45onf7CE7P

— Jacob Berlin (@RLBRLN) February 10, 2016
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.