Džoš Parker: Zašto ne bismo osvojili titulu? Nisam primetio da je Partizan neko čudo

Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoš Parker: Zašto ne bismo osvojili titulu? Nisam primetio da je Partizan neko čudo

"Ovo večeras je bilo više tuča nego fudbal", dodaje jedan od najgorih igrača crveno-belih u 148. večitom derbiju

Skoro ništa nije uradio Džošua Parker za 90 minuta svog debitantskog debija u dresu Crvene zvezde. Mnogo borbe, a ničega konkretnog. Mogao je svoju slabu partiju da sakrije na najbolji mogući način da je sredinom drugog poluvremena bolje zahvatio centaršut Miloša Cvetkovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ali nije. Ipak, tamnoputi napadač imao je zanimljivo viđenje večerašnje utakmice.

"Ovo je više tuča nego fudbal. Više sam loptu udarao glavom i telom nego nogama. Igrali smo samo na duge lopte, mada to nije bio deo taktike", poručio je Džošua Parker.

Zanimljivu opservaciju Parker je imao i na konkretno pitanje da li je borba za šampionsku titulu remijem u Ljutice Bogdana rešena?

"Zašto ne bismo osvojili titulu? Svi pričaju ovde da je Partizan čudo, ali ja to nisam primetio".

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Parker: Partizan me nije oduševio, zato mislim da trka za titulu nije gotova

Izvor: Blic, 25.Apr.2015

Napadač Crvene zvezde Džošua Parker naveo je posle utakmice sa Partizanom (0:0) da ga večiti rival nije oduševio igrom, pa da zato smatra da borba za titulu nije gotova iako je pet bodova razlike..."Nije bilo mnogo fudbala, mnogo više borbe je bilo. LOpta je mnogo bila u vazduhu, čak 90 odsto...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.