Džile zaboravio Krku: U utorak sledeći meč

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2016, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džile 'zaboravio' Krku: "U utorak sledeći meč"

Ludvigsburg je u utorak, Partizan mora da se spremi za taj meč, bile su reči Aleksandra Džikića.

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom protiv Krke i da se ekipa okreće narednoj utakmici protiv Ludvigsburga u Ligi šampiona.

"Pre svega, želim da čestitam kolegi (Dejanu) >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mihevcu koji nas je stvarno namučio, iako su igrali bez najboljeg strelca i najboljeg skakača (Marka) Lukovića, koji igra vrlo dobru sezonu. Zadavali su nam muke sa tih pet malih igrača, mi smo to nekad iskoristili, u jednom delu, u drugom nismo. Imali smo malo problema sa Rebecovom unutra brzom igrom gde ima puno samopouzdanja, puno slobode i onda ga je vrlo teško iskontrolisati. Zadovoljan sam pobedom i idemo dalje, već u utorak imamo novu utakmicu", rekao je Džikić, navodi se na sajtu Partizana.

Košarkaši Partizana pobedili su u Novom Mestu Krku sa 82:70 i ostvarili devetu pobedu u regionalnom takmičenju.

Košarkaš Frenk Robinson, koji je sa 15 poena bio jedan od najboljih u beogradskom timu, rekao je da je večerašnja pobeda veoma važna.

"Bila nam je potrebna ova pobeda, da zadržimo momentum u ABA ligi, da izađemo i pokažemo kako možemo da igramo bolje i da možemo da igramo agresivno", naveo je Robinson.

Košarkaši Partizana u utorak u Beogradu igraju protiv Ludvigsburga, u osmom kolu Grupe E u Ligi šampiona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Radonjić: U seriju teških mečeva da udjemo pobedom

Izvor: Beta, 04.Dec.2016, 14:03

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovi košarkaši moraju imati dovoljno dobar pristup protiv FMP-a da bi pobedili, kao i da bi taj trijumf mnogo značio njegovom timu pred seriju teških utakmica."FMP je sastavljen od velikog broja mladih igrača, sa dva iskusna i dobra plejmejkera....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.