Džikić zna zbog čega je Partizan teško pobedio u Čačku - Druga ABA liga!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2017, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić zna zbog čega je Partizan teško pobedio u Čačku - Druga ABA liga!

Ako su navijači Partizana očekivali lakši posao večeras, trenera crno-belih ništa nije iznenadilo.

Košarkaši Partizana večeras su ostvarili još jednu ''tesnu'' pobedu u Mozzart Superligi. U 12. kolu su gostovali Borcu u Čačku i slavili sa 76:73, a trener crno-belih Aleksandar Džikić je posle meča naglasio da je očekivao ovako težak meč.

Otkrio je i razlog.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Mi smo očekivali ovakvu utakmicu. Najava 'druge' ABA lige je momentalno podigla motivaciju timova koji nisu izborili plasman među prva 4 i pravo igranja u ABA.



Borac bi pobedom večeras bio bliži ostvarivanju toga, međutim mi smo pobedili i tako obezbedili jedno od prva dva mesta'', istakao je Džikić, a prenosi klupski sajt.



On je zadovoljan što će u preostala dva kola do početka plej-ofa imati više mogućnosti da pojedine igrače odmori pred najvažnije borbe do kraja sezone.



''To će nam dati dosta manevarskog prostora i vremena u odnosu na početak polufinala plej-ofa, što je naš sledeći korak. Neki igrači su večeras planski dobili veću minutažu, trebaćemo što više igrača koji su u takmičarskom ritmu. Poslednjih 5 minuta smo mogli bolje da iskontrolišemo, ali se ipak na kraju pobeda piše", istakao je Džikić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džikić: Teško... zbog druge ABA lige

Izvor: Mondo, 29.Maj.2017

Trener Partizana znao je da će njegovom timu biti izuzetno teško na gostovanju Borcu u 12. kolu Superlige..Foto: MN Press..Partizan je izvojevao tešku pobedu u Čačku u nastavku domaćeg šampionata...U neizvesnoj završnici slavio je rezultatom 76:73 (17:19, 22:18, 21:14, 16:21) i ostao na deobi...

Nastavak na Mondo...

Džikić: Borac bio borben zbog "druge" ABA lige

Izvor: B92, 29.Maj.2017

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić kaže da je od Borca očekivao da igra motivisano posle tesne pobede svoje ekipe u Čačku (76:73)..Iako Partizan ima samo jedan poraz u 12 kola Košarkaške lige Srbije (od Crvene zvezde), više puta je pobeđivao u tesnim mečevima protiv naizgled slabijih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.