Džikić: Zna se šta će biti u trećoj utakmici

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2016, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić: "Zna se šta će biti u trećoj utakmici"

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić reko je da njegovi igrači nisu shvatili šta je pričao pre druge utakmice sa FMP-om i rekao da se zna šta će biti u trećem susretu, aludirajući time na moguće incidente.

Trener Partizana Aleksandar Džikić kazao je da ga u ovom meču ništa nije iznenadilo.

"Mene lično ništa nije iznenadilo. Neke moje igrače jeste. Pre dva dana sam rekao da ćemo pokušati da im objasnimo da niko ovde neće da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se preda. Izgleda da im to nije bilo jasno. Igraćemo treću, na trećoj utakmici znamo šta će da bude, i tako dalje i tako dalje. Pokazali su želju ili malo više spretnosti... Mi smo previše bacanja promašili i izgubili lopti za pobedu. Plus nekoliko indisponiranih mladića u crno-belom dresu", rekao je Džikić.

FMP je večeras pobedio sa 79:74 i tako izjednačio na 1:1 u seriji, a u finale će se plasirati ekipa koja prva bude stigla do dve pobede.

Treći meč zakazan je za sredu i igraće se u dvorani "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klipa: Na pobedu i u Pioniru

Izvor: Mondo, 31.Maj.2016

Trener FMP-a kaže da će "majstorica" biti prilika da njegovi igrači "doktoriraju", iako su im šanse "minimalne". Džikić: "Ništa me nije iznenadilo. Neke moje igrače jeste"...U polufinalnoj plej-of seriji između Partizana i FMP Železnika igraće se odlučujući, treći meč...Malo ko je to očekivao...

Nastavak na Mondo...

Džikić: Znamo šta će da bude u trećoj

Izvor: B92, 31.Maj.2016

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je da ga ništa nije iznenadilo u drugom meču polufinala plej-ofa KLS. "Mene lično ništa nije iznenadilo. Neke moje igrače jeste. Pre dva dana sam rekao da ćemo pokušati da im objasnimo da niko ovde neće da se preda. Izgleda da im to nije bilo jasno",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.