Džikić: Mi pobedili, a pobednik je Mornar! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 01.Okt.2016, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić: Mi pobedili, a pobednik je Mornar! (VIDEO)

"Ukratko, gospodski posao", poručio je trener Partizana na konferenciji za medije nakon pobede crno-belih u Baru protiv Mornara. Pogledajte ceo "press".

Košarkaši Partizana u novu sezonu ušli su pobedom nad ekipom Mornara (58:57), a uzbudljiva utakmica bila je "začinjena" sjajnom atmosferom u hali "Topolica" u Baru kojoj je prisustvovalo oko 3.000 navijača koji do poslednje sekunde (bukvalno) nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << znali ko će zabeležiti trijumf.

Zbog velike podrške navijača Partizana pravo pitanje je bilo ko je uopšte domaćin, a uoči početka meča je lokalni bend "Akademija" odsvirao himne dva kluba – zanimljivo, prvo crno-belih.

To je znao da ceni trener Partizana Aleksandar Džikić.

"Pobedili jesmo rezultatski, ali, realno - pobedio je Mornar - jer je u ABA ligi, zato što je u Ligi šampiona, zato što je napunio dvoranu, zato što je pustio našu himnu. Ukratko, gospodski posao", bile su prve reči Džikića nakon meča.

Mornar je imao poslednji napad na meču, šansu da trijumfuje, ali je Džons promašio polaganje.

"Gledao sam sve ekipe koje igraju i ovo je najbolje koncipirani napad spoljnih igrača u ABA ligi. Nemam nikakvih razloga da podilazim Đorđiju i njegovom bratu, oni znaju ko sam i šta sam. I zato je ovo mnogo velika pobeda. Ne možete da se opustite protiv Mornara i stvarno nam je bilo teško".

Nastavio je...

"Srećom što smo se Pajo i ja mačevali, pa je meni sve ovo konceptualno blisko i uspeo sam da pripremim ekipu na ovu igru Mornara. Mislim da će Mornar kad se navikne na sistem takmičenja igrati još bolje i nisam siguran koliko će još ekipa odavde izaći sa dva boda", poručio je on.

Pre obraćanja Aleksandra Džikića on je novinara MONDA, koji je pravio video snimak, zamolio da pusti "bez rezanja". Ovako je to izgledalo!



Izvor: YouTube

Na konferenciji za medije govorio je i Đorđe Majstorović.

"Vrlo bitna dva boda za nas i jako važna pobeda.  Sve čestitke Mornaru na igri, a što se tiče naše, bilo je uspona i padova ali najvažnije je da smo izvukli pobedu", kazao je on.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.